La Mircea Măcelaru’ este o afacere de familie bucureșteană care a pus
întotdeauna calitatea pe primul loc. Așa ne-am creat și menținut reputația
timp de 25 de ani.
Dacă te-ai născut în București și nu ești vegetarian de mai bine de 20 de ani,
La Mircea Măcelaru’ reprezintă numele de referință când vorbim de
carmangerie locală, restaurant tradițional și catering de înaltă calitate.
Toate produsele noastre sunt preparate
după rețete tradiționale moștenite din
istoria gastronomiei românești.
Carnea preparată de noi nu conține
coloranți artificiali, monoglutamat de sodiu
sau alte ingrediente nesănătoase.
Folosim carne “crescută” în România și
lucrăm exclusiv cu materii prime de pe
plan local pentru un gust original.
Micii sunt unul din motivele succesului carmangeriei noastre. Îi facem după aceeași rețetă încă de la început. Ingredientele nu sunt secrete, dar proporțiile le știm numai noi. De asemenea, sunt atestați ca produs tradițional de Ministerul Agriculturii.
Pentru noi, antricotul este cea mai bună bucată de vită de pus pe grătar, iar tăieturile noastre păstrează o floare de grăsime care se topește și îl face suculent și aromat. Este unul din motivele pentru care grătaragii de toate vârstele se întorc la noi.
Nu ai gustat piept de porc cum îl facem noi. Îl condimentăm după rețeta tradițională, apoi îl coacem lent și îl afumăm cu lemn de esență tare (fag). Pentru gustul original, este atestat ca produs tradițional de Ministerul Agriculturii.
Calitate fără compromis. Dezvoltare lentă, dar durabilă.
Perpetuarea gustului pentru calitate de la o generație la alta.
Căutăm oameni cu aceeași pasiune ca a noastră și cu dorința
de a se dezvolta pe plan profesional, într-un mediu de lucru
plăcut și dinamic.