Produse – Mircea Macelarul Produse – Mircea Macelarul

Produse

Descoperă toată gama
noastră de cărnuri

Oferta La Mircea Măcelaru’ cuprinde cele mai îndrăgite sortimente de
carne, mezeluri și afumături din România, unele mai atractive decât
altele, fiecare respectând metodele tradiționale.

AFUMĂTURI & MEZELURI

CALTABOŞ

Preparăm caltaboșul cu respect pentru tradiție imediat după tăierea porcului. Bucură-te oricând de gustul de sărbătoare.

Preț: 39 lei / KG

CALTABOŞ AFUMAT

Varianta afumată a caltaboșului aduce un plus de aromă fanilor înfocați ai acestui preparat tradițional.

Preț: 23 lei / KG

CÂRNAŢI "LA BARDĂ"

Secretul acestei rețete este modul de preparare: ingredientele sunt tăiate cu toporul, tradițional, ca în Bucovina.

Preț: 39 lei / KG

CÂRNAŢI "LA FUM RECE" GROŞI

Produsele „afumate la rece” conțin grăsime mai multă. Afumarea este profundă, iar rumegușul are un rol important.

Preț: 39 lei / KG

CÂRNAŢI CABANOS

Cârnați polonezi proveniți din porcul „Kaban”, un mascul tânăr crescut cu cartofi, fapt care le conferă un gust special.

Preț: 39 lei / KG

CÂRNAȚI DE GRĂTAR

Destinat în mod special grătarului, acest tip de cârnat îți va completa meniul pentru fiecare ieșire cu prietenii.

Preț: 35 lei / KG

CÂRNAȚI DE PORC AFUMATI

Preparat pentru cei care preferă cărnații de casă cu o cantitate sănătoasă de usturoi în compoziție.

Preț: 25 lei / KG

CÂRNAȚI PLESOI PICANȚI

Cârnații de Pleșcoi a apărut din nevoia de conservare rapidă a cărnii de oaie. Gustul picant e dat de ardeiul iute roșu.

Preț: 34 lei / KG

CÂRNAŢI PROASPEŢI GROŞI

Produs maturat, apoi afumat până ce obține culoarea brun roșcată care ne place atât de mult.

Preț: 39 lei / KG

CÂRNAŢI PROASPEŢI SUBŢIRI

Produs maturat, apoi afumat până ce obține culoarea brun roșcată pe care o căutăm. Subțirei și ușor de mâncat.

Preț: 26 lei / KG

CEAFĂ AFUMATĂ

Un produs fraged și parfumat, cu un conținut suficient de grăsime, condimentat după rețeta noastră.

Preț: 39 lei / KG

CEAFĂ COAPTĂ

Preparată prin băițuire uscată, opusă celei cu saramură. Bucățile sunt maturate câteva zile în funcție de dimensiune.

Preț: 39 lei / KG

CEAFĂ DE PORC COAPTĂ

Metoda de preparare este cea cu sărare uscată, opusă celei cu saramură, bucățile fiind ținute la maturat câteva zile în funcție de dimensune.

Preț: 45 lei / KG

CIOLAN AFUMAT

Făcut după rețeta clasică tradițională și gata de pus în cele mai îndrăgite mâncăruri românești.

Preț: 39 lei / KG

CIOLAN PRESAT

Șunca delicoasă coaptă în cuptoarele La Mircea Măcelaru, făcută din ciolan afumat sau jambon.

Preț: 31 lei / KG

FLEICUŢĂ AFUMATĂ

Obținută prin fierbere și afumare, are un gust atât de bun, că nu-ți vine s-o folosești ca ingredient pentru alte mâncăruri.

Preț: 39 lei / KG

GUŞĂ AFUMATĂ

Gușa de porc ne poartă înapoi în coplărie, când gustul special obținut prin fierbere și afumare ne-a rămas întipărit în memorie.

Preț: 39 lei / KG

KAISER ȚĂRăNESC

Diferența principală față de kaizerul afumat este ingredientul principal: în loc de piept de porc, folosim pulpă de porc.

Preț: 34 lei / KG

KAIZER AFUMAT

Kaizerul este pe atât de gustos și complex în arome, pe cât de simplă este rețeta sa: piept de porc fiert și afumat.

Preț: 39 lei / KG

LEBĂR CLASIC

Recomandat celor care preferă un gust mai condimentat, dar foarte corect echilibrat și gustos în stilul clasic.

Preț: 39 lei / KG

MICI “LA MIRCEA MĂCELARU”

Micii duși la rang de artă culinară. Atestați ca produs tradițional de Ministerul Agriculturii.

Preț: 39 lei / KG

MONTANA

O delicatesă de mușchiuleț din carne fina de porc și mirodenii cu o istorie lungă în măcelăriile românești.

Preț: 39 lei / KG

MUȘCHI FILE COPT

Produs cu conținut mic de grăsime, obținut prin maturarea într-un baiț de condimente, fierbere, coacere și afumare.

Preț: 45 lei / KG

MUŞCHI FILE HAIDUCESC

Mezel crud și afumat, caracterizat prin conținutul mai scăzut de grăsime. Fin, sănătos și pe placul copiilor.

Preț: 39 lei / KG

MUŞCHI ŢIGĂNESC

Ideal pentru feliere, suculent și extrem de fraged. Este realizat din cele mai fine bucăți de cotlet de porc.

Preț: 39 lei / KG

OASE AFUMATE

Coastele afumate prelung, cu puțină carne pe ele, sunt secretul pentru prepararea ciorbelor tradiționale cu afumături.

Preț: 39 lei / KG

PASTRAMĂ PORC AFUMATĂ

Gustul inconfundabil de mușchiuleț care provinde de la pulpa de porc crudă, condimentată special și afumată.

Preț: 39 lei / KG

PIEPT DE PORC COPT ŞI AFUMAT

Rețetă originară din Bucovina. Aspectul de marmură reflectă echilibrul perfect între grăsime și carne.

Preț: 39 lei / KG

PIEPT DE RAŢĂ COPT

Prin coacere și afumare, obținem un preparat fraged cu carne de rață suculentă și plină de savoare și mirodenii.

Preț: 86 lei / KG

SALAM DE VARĂ

Un salam uscat pentru a-și păstra fermitatea și elasticitatea pe timp de vară, dar cu un gust proaspăt și fin.

Preț: 39 lei / KG

SALAM POIANA

Un produs local specific, afumat integral, provenit de la pulpa de porc, cu un gust cu adevărat special.

Preț: 39 lei / KG

SALAM RUSTIC

Salamul pe bază de porc realizat prin fierberea și afumarea produsului dedicat celor care preferă un gust bogat.

Preț: 39 lei / KG

SALAM TORPEDO

Un produs semiafumat preparat după metoda clasică, din carne tocată de porc și de vită, amestecate cu bucăți de slănină.

Preț: 39 lei / KG

SCĂRICICĂ AFUMATĂ

Un produs La Mircea Măcelaru cu istorie. Coastele de porc tăiate într-un mod specific capătă o nouă valență: afumarea.

Preț: 39 lei / KG

SCĂRICICĂ EXTRA AFUMATĂ

Pentru cei care preferă aromele puternice și savuroase, coastele noastre de porc extra afumate sunt alegerea potrivită.

Preț: 38 lei / KG

SLĂNINUȚĂ DE CASĂ

În ciuda conținutului de grăsime, este extrem de benefică pentru organism dacă este consumată cu moderație.

Preț: 37 lei / KG

ŞUNCĂ PRESATĂ

Celebra "Șuncă de Praga". Preparatul tradițional este adus în formă finală de presa noastră specializată de șuncă.

Preț: 39 lei / KG

TOBĂ CU ORGANE

Tobă clasică cu organe în compozitie. Gust tradițional proaspăt, dedicat iubitorilor adevărați de tobă.

Preț: lei / KG

TOBĂ DE CIOLAN

Gustul îndrăgit de tobă clasică este completat de gustul specific de ciolan afumat. O combinație unică.

Preț: 39 lei / KG

TOBĂ DE CURCAN

O rețetă pentru ocazii speciale pe care v-o oferim pe toată perioada anului, pentru a vă bucura de ea alături de cei dragi.

Preț: 39 lei / KG

CARNE DE PUI

CARNE DE PUI BIO

PORC ŞI MÂNZAT

PROSPĂTURI

SEMIPREPARATE

PRODUSE CU ATESTAT TRADIŢIONAL

REȚETE
tradiționalE

Toate produsele noastre sunt preparate
după rețete tradiționale moștenite din
istoria gastronomiei românești.

CARNE 100%
naturalĂ

Carnea preparată de noi nu conține
coloranți artificiali, monoglutamat de sodiu
sau alte ingrediente nesănătoase.

Gust AUTENTIC
românesc

Folosim carne “crescută” în România și
lucrăm exclusiv cu materii prime de pe
plan local pentru un gust original.

VREI SĂ VEZI ÎNAINTE SĂ ALEGI?

Te așteptăm la una din locațiile noastre

Magazinul 16 februarie

Magazin 16 februarie - Strada Pietei si Strada
subcetatii (magazinul este intre ele)

Luni - vineri: 08:00 - 18:30
Sambata: 08:00 - 16:00
Duminica: 08:00 - 14:00

Magazinul 1 Mai

Strada Maior Alexandru Cîmpeanu,
Nr. 15, Sector 1, București

luni: inchis
marti - vineri: 08:00 - 20:00
sambata: 08:00 - 17:00
duminica: 8:00 - 14:00

Magazin Crângași

Calea Crângași, nr 29
București, sector 6

luni- vineri: 08:00 - 19:30
sambata: 8:00 - 16:00
duminica: 08:00 - 14:00

FABRICĂ BUFTEA

Strada Fulger, Nr. 72,
Buftea, Jud. Ilfov

luni: 9:00 - 16:00
marti- vineri: 09:00 - 18:00
sambata: 8:00 - 16:00
duminica: inchis

Magazin OTOPENI

Strada Lacul Ursului, Nr. 10,
la intrarea în piață

luni- vineri: 08:00 - 19:00
sambata: 8:00 - 16:00
duminica: 08:00 - 14:00

Magazin CHITILA

Strada Banatului, Nr. 73,
vis-a-vis de Lidl

luni- vineri: 7:30 - 19:30
sambata: 7:30 - 16:00
duminica: 08:00 - 14:00